Zdrowa, smaczna kuchnia, to jeden z atutów naszego gospodarstwa. Wszystkie nasze dania przygotowywane są na miejscu z świeżych produktów. Nasi goście mogą skorzystać z oferty śniadań i obiadokolacji. Śniadania serwowane są w formie stołu szwedzkiego, (którego historia wywodzi się właśnie z Roztocza). Podczas śniadań można rozkoszować się smakiem dżemów własnej produkcji, twarogu pochodzącego od lokalnych rolników czy chleba na zakwasie z własnego wypieku.
Dania obiadowe to często możliwość zasmakowania w tradycjach kulinarnych Roztocza. Podczas pobytu u nas można poznać takie dania jak Piróg biłgorajski, placki na sodzie, pierogi z soczewicą czy gołąbki golaski. Wszystkie potrawy staramy się przygotowywać na bazie produktów z własnego gospodarstwa, zawsze sięgamy po zioła i warzywa z naszego ekologicznego ogrodu. Ciekawym połączeniem są też dania przygotowywane na bazie wina z naszej winnicy, np. zupa cebulowa na białym winie.
Po wcześniejszym uzgodnieniu istniej możliwość zamówienia dań bezglutenowych.
Obiadokolacje serwowane są w Stodole (obok domu Polana).